Blogg

Information med anledning av Coronaviruset/معلومات حول فيروس كورونا

Kristianstad advokatbyrå följer utvecklingen rörande Coronaviruset i Sverige och världen noggrant. Vi agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och en del medarbetare genomför arbete från hemmet. Om ni har eller överväger att boka ett möte på byrån ber vi er att vara vaksamma på ert allmäntillstånd.  Skulle ni känna er  förkylda, ha feber, ont i halsen, snuva, eller annat milt sjukdomstillstånd, kan vi på grund av rådande omständigheter inte ha mötet i våra lokaler. Vi erbjuder då i stället möjligheten att genomföra mötet per telefon.

För arabisktalande:

مكتب كرستيانستاد للمحاماة يتابع وبقلق موضوع انتشار فيروس كورونا الجديد ( COVID19) بين البشر في السويد وفي ومعظم أنحاءالغالم. نحن نتابع إرشادات هيئة الصحة العامة حيت يقوم  قسم من الموظفين بالعمل من منازلهم.
اذا كان لديك موعد معنا او تفكر في حجز موعد لتجتمع بنا في المكتب يرجى التفكير بذالك وتوخي الحذر فيما يتعلق بصحتك.
اذا كنت مريضًا او تشعر بنوبة برد، لديك حمى، التهاب الحلق، سعال او مرض خفيف آخر بسبب الوضع السائد لا يمكننا أن نجتمع في المكتب.
نقترح في هذه الحالة أن يتم إجراء الإجتماع عبر الهاتف.

 

En hemsida från Bravissimo